>Κείμενο που μειράστηκε στην παρέμβαση Για Κουνταρδα και 3 διωκόμενους στην Ξάνθη

>Απο το Σάββατο 16 ΜΑΗ με πρόσχημα την μη τήρηση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί , ενώ είχε δώσει το παρόν , ο Νίκος Κουνταρδάς συνελήφθει στο Α.Τ. Ξάνθης όταν πήγε να παρουσιαστεί.Από τότε ξεκίνησε απεργεία πείνας και δίψας με άμεσο κίνδυνο της ζώης του .
Ο Νίκος Κουνταρδάς καταγγέλει πλήθος παρακρατικών επιθέσεων εις βάρος της ζωής του τον τελευταίο χρόνο στην Ξάνθη. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει στοχοποιηθεί επανηλημένα από το κράτος λογώ της αγωνιστικής του στάσης εντός και εκτός φυλακών, ενώ οι αρχές τον έχουν στιγματίσει ως “ συνήθη ύποπτο ” και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις συνεχείς διώξεις του, με εμφανή στόχο την ψυχική και σωματική του εξόντωση.Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας διανύοντας την 6 ημέρα, σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της απεργείας πείνας και δίψας και έχοντας χάσει τις αισθήσεις του .
Μαζί του κατηγορούνται ακόμα 3 αγωνιστές απο την Ξάνθη για τη συμμετοχή τους στην κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη με γελοίες κατηγορίες περί “σύστασης εγκληματικής οργάνωσης ” , “πρόθεσης ανθρωποκτονίας ” και “κατοχης εμπρηστικών ύλων”.
Η κρατική τρομοκρατία στην Ξάνθη μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη έχει οδηγήσει σε ένα κύμα καταστολής απέναντη σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο. Πλέον στην Ξάνθη το κράτος δίχνει καθαρά τις προθέσεις του και τα δημοκρατικά προσχύματα έπεσαν . Η εξουσία με όργανο την αστυνομία και τους διάφορους “ παρακρατικούς ” προσπαθει να φημώσει τις φωνές όσων αγωνίζονται και αντιστέκονται .
Στοίχημα και πρόταγμα κάθε αγωνιζόμενου και κάθε ανθρώπου που σέβεται την ελευθερία είναι να σταθεί αλληλέγγυος στην περίπτωση του Νίκου Κουνταρδά
και των 3 διωκόμενων.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ , ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 3 : 00 μμ , ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αλληλέγγυες/οι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *